Am fost preocupată de aranjarea lucrurilor înca de la vârsta de șapte ani când visam să devin vitrinier. Acest lucru s-a întâmplat în timp ce mă uitam fascinată cum se rearanjau vitrinele magazinului mamei mele. Mi se părea cel mai frumos job din lume. Studiile mele de specialitate de la Istituto Europeo di design din Milano și University of the Arts London m-au ajutat să aprofundez cunoștințele necesare pentru a profesa în domeniul designului de interior. De atunci am fost într-o continuă aventură, deoarece muncesc cu plăcere și din pasiune.

”Găsiti ceva ce vă place să faceți și nu va mai trebui să lucrați o zi în viața voastra.”

Arthur Szathmary

Cunoștințele mele de specialitate în domeniul psihologiei sunt un avantaj, fiind o condiție prealabilă pentru o întelegere mai profundă în cercetarea mea pentru proiectele mele. Folosesc designul de mediu, psihologia mediului, proiectarea biofilică, proiectarea bazată pe dovezi și alte domenii de cercetare care mă ajută să creez medii minunate pentru clienții mei. Scopul meu este de a crea sentimentul de acasă pentru clientii mei cărora le fac proiecte rezidențiale, un loc pentru creativitate, productivitate și atenuarea stresului în amenajarea birourilor și un loc pentru relaxare in designul din industria ospitalității.

Lucrez la proiecte rezidențiale, clinici private precum și proiecte comerciale de zece ani. Câteva din aceste proiecte au apărut în reviste de design din România.